Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teniszklub, teniszpálya, teniszoktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mezőberényi - Erdért [4. oldal]
részletek »

Teniszklub, teniszpálya, teniszoktatás képes leírás: Mezőberényi - Erdért [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: teniszklub.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Mezőberényi Tenisz Club

Mezőberényi Tenisz Club

A teniszpályák a Mez˜berényi Tenisz Club használatában vannak, azok fenntartásáról a klub gondoskodik. A pályákat a Mez˜berényi Tenisz Club tagjai használhatják. A tagsági díj készpénz-átutalási megbízáson, illetve bevételi pénztárbizonylat kiállítását kérve, fizethet˜ be, egyösszegben. A klubtag jogosult pálya, adogatófal, öltöz˜ (melegvizes zuhany, WC) és klubház-használatra, önköltséges labda és húr vásárlására. A tag jogosult a külön tájékoztatóban meghatározott óradíj mellett pályavilágítás használatára. Igénybe veheti térítéses italfogyasztási szolgáltatásunkat. A kedvezményes tagdíjat fizet˜ kiskorúak feln˜tt tag felügyelete nélkül csak pályahasználatra jogosultak.

METROSPORT - teniszpályák és műfüves focipályák (XVI.)

METROSPORT - teniszpályák és műfüves focipályák (XVI.)

A METROSPORT teniszpályái több mint 30 éve állnak a sportkedvelő közönség rendelkezésére Budapesten a XVI kerület Csömöri út 158-as szám alatt. Sporttelepünkön szabadtéri szezonban 13 salakos és 2 Australian Open keményborítású teniszpálya található. A téli szezonban 1 salakos pálya kivételével minden pályánkat sátorral fedjük. Több diplomás edző tevékenykedik sporttelepünkön, akik versenysportolókat készítenek fel, utánpótlást nevelnek. Többen vállalják amatőr sportolók egyéni vagy csoportos oktatását és gyerekoktatást is. Nyáron tenisztáborral várjuk a gyerekeket. A recepción kedvező áron vállaljuk teniszütők húrozását - akár hozott húrral is - és széles választékban kaphatóak teniszütők, teniszlabdák, tenisztáskás és egyék tenisz kiegészítők. Sportolás után hangulatos büfé, melegkonyha és fedett terasz várja felfrissülni vágyó vendégeinket. Erőnlétéről gondoskodhat jól felszerelt konditermünk látogatásával. Sporttelepünkön 2 műfüves focipálya is található.

Marczibányi Sportcentrum (II.)

Marczibányi Sportcentrum (II.)

A Marczibányi Sportcentrum a II. kerület kiemelt övezetében a Marczibányi téren található, 11.500 m2 területen működik, közvetlenül a Millenáris szomszédságában, a Mammut Bevásárlóközpont közelében. Könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközzel és autóval egyaránt. A létesítmény a Moszkva térről 5 perc kényelmes sétával érhető el. A Marczibányi Sportcentrum Budapesten egyedülálló lehetőséget kínál a sportolni vágyóknak. Sportcentrumunkban csodás környezetben, gyönyörű, igényesen kivitelezett létesítményben nyílik lehetőség műfüves focipályák, salakos és keményborítású teniszpályák, multifunkcionális pálya bérlésére. Ezen felül tartalmasan tölthetik el szabadidejüket a parkban, a futópályán, a játszótéren, a fitness termekben vagy a wellness részlegben. Vendégeink számára kényelmesen használható, különböző összegekkel és bónusz összegekkel feltölthető, most ingyenesen igényelhető Klubkártyás konstrukciókat kínálunk. A Marczibányi Sportcentrum kiválóan alkalmas családi nap, sportnap és különféle rendezvények lebonyolítására. A Marczibányi Sportcentrum részeként egy 1000 m2-es egyedi belsőépítészeti megoldásokat tartalmazó szolgáltató épület segíti a kikapcsolódást ...

Lőrinci - Princz Tenisz Klub

Lőrinci - Princz Tenisz Klub

Vállalkozásunk családi tulajdonban üzemelteti a 4 db salakos teniszpályát, melyek (1980-tól alkalmazott teniszedzőként, 1995-től bérlőként és majd 1998 óta tulajdonosokként) folyamatosan fejlődnek. A 2002. évi téli szezontól közel 900 négyzetméteres szabadtéri műjégpályával állunk vendégeink rendelkezésére, melyet Dr. Szalai László tervei alapján, saját beruházással és kivitelezésben mobil-hűtőrendszerrel láttuk el. Büszkék vagyunk rá, hogy ez Heves megye első műjégpályája, mely az időjárási változásoktól függetlenül a téli szezonban 3-4 hónapig áll a korcsolyázni, sportolni vágyók rendelkezésére. 4 DB SALAKOS TENISZPÁLYA, AUTOMATA LOCSOLÓBERENDEZÉSSEL. Nyitva: Április - Október 16.00-20.00-ig. Egyéb időpontokban telefonon történő bejelentkezéssel. Szolgáltatásaink: - Teniszpálya bérletek (gyerek, diák, felnőtt) - Teniszütő, labda bérlet - Teniszoktatás egyéni, illetve csoportos formában, szakemberekkel - Nyári Tenisztáborok szervezése - Teniszütők javítása, húrozása, forgalmazása. - Tenisz kiegészítők, ruházat, cipők forgalmazása - Rendezvények szervezése, lebonyolítása (amatőr verseny, sportnap vállalatoknak

Külker Park (II.)

Külker Park (II.)

Kivételes környezetben, a budai hegyek között, kiváló megközelíthetőség mellett sportolhat és pihenhet Egész évben, a hét minden napján, kora reggeltől késő estig teniszezhet Parkolási lehetőség Rendezvény-helyszínként is igénybe veheti Szolgáltatásaink úszó-verseny medence (33 méteres, feszített víztükrű, 8 pályával, vízforgatóval); gyermekek részére tan-, illetve kismedence; 3 salakborítású, télen fedett teniszpálya; tenisz-adogatófal; labdajátékpályák (kézilabda, kosárlabda, kispályás futball); 500 méteres, rekortán-borítású futópálya; gyermek játszótér; mászófal; ingyenes szauna; gyermek sport- és napközi táborok, úszásoktatás; parkolási lehetőség; rendezvények befogadására alkalmas helyszín.

Hirdetés
Kiskunhalas - Halasi Tenisz Club

Kiskunhalas - Halasi Tenisz Club

Teniszklub Kiskunhalason. A klubot 1987-ben pár lelkes teniszrajongó alapította. Teniszpálya foglalására telefonon van lehetőség. A Halasi Teniszklubban egyéni és csoportos teniszoktatásra is van lehetőség.

Kaposvár - Donner Sport Klub

Kaposvár - Donner Sport Klub

Nemcsak teniszezőket várunk, hanem mindazokat a sportolni vágyókat, akik szívesen töltenék szabadidejüket családias környezetben és egy jó hangulatú társaságban. 4 salakos teniszpálya, büfé, kiváló hangulat, jelentős amatőr versenyélet - csupán néhány a teniszhez kapcsolódó remek dolgok közül. Célunk, hogy aki teniszezni szeretne, az zavartalanul élvezhesse a játékot, miközben családtagjai, a még várakozó vagy a már kimerült játékosok is találjanak elfoglaltságot maguknak a sportközpontban. A klub szolgáltatásait klubtagként, szezonbérlettel illetve alkalmanként is igénybe veheti. A Donner Sport Klub teniszezői 1999 óta élvezhetik klubtagként a játékot a Donneri Sportközpont teniszpályáin. Az egyesület megalakulása óta a tavasztól őszig tartó szezonban évente közel 10-12 versenyt szervez az egyesület, melyek Kaposvár Megyei Jogú Város Sportbizottságának, valamint a támogató szponzoroknak köszönhetően évről évre színvonalasabbak. A teniszprogramot igyekszünk úgy összeállítani, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk a megmérettetésre.

IDOM Tenisz és Sportközpont (X.)

IDOM Tenisz és Sportközpont (X.)

Az IDOM sportközpont területén a látogatóknak lehetősége nyílik teniszezni, ricochetet (squash) játszani, ezen kívül kosárlabdázhatnak vagy kispályás focit játszhatnak a multifunkcionális sportpályán. A sporttevékenységeket kiegészíthetik erősítő edzésekkel is a központ kondi-termében, vagy a sportolás után ellazulhatnak egy masszázzsal vagy szaunával. Akár kisebb, 40-50 fős, összejövetelekről, akár a nagyobb több száz fős céges rendezvényekről legyen szó, az IDOM csapata vállalja az összejövetel megszervezését és a lebonyolítását is. Fiatal, ám vendéglátásban nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk minden különleges igényre talál megoldást. Cateringet melegkonyhás éttermünk, az IDOM Cafe, és a kerthelyiségben a látványkonyhánk tudja biztosítani. Rendezvényeink nagy része a helyszín adottságai miatt a hobby sportokon alapul, legyen az tenisz, fallabda, tollaslabda, kispályás foci vagy akár streetball. Az IDOM Café nemcsak rendezvények helyszíneként várja tárt karokkal a vendégeit. A mindannapokban is élvezheti a szép környezet, a kedves kiszolgálást és a díjtalan wireless Internet használatot egy csésze kávé mellett.

Hotel Noé Teniszcentrum (III.)

Hotel Noé Teniszcentrum (III.)

A Hotel Noé a 2000-es évben, felújított formában kezdte meg működését 3 db salakos teniszpálya kíséretében. Ez utóbbi szolgáltatásunk külsősök számára is elérhető. Épületkomplexumunk közel egy hektáros, szépen parkosított területen fekszik. Nyugodt, tiszta levegőjű, kellemes környezetben, távol a nagyváros zajától, mégis a fővárosban, a Duna partján várunk minden kedves vendéget. Teniszpályáinkat 2003-ban újítottuk fel teljesen , melyek a légsátornak köszönhetően télen is játszhatóak. Teniszezés után a vendégeknek lehetőségük nyílik, hogy szabadidejüket a szálloda sörözőjében, illetve a számukra ingyenesen használható szaunában töltsék el. További szolgáltatásainkkal is szívesen állunk rendelkezésükre: igény szerint kölcsönözhető kerékpár, ezen kívül csónakbérlési és strandröplabdázási lehetőséget is biztosítunk. A környék mindemellett kiválóan alkalmas dunaparti sétára és futásra is. Szívesen vállaljuk cégek, baráti társaságok rendezvényeinek megszervezését és lebonyolítását, akár szálláslehetőséggel kiegészítve is. A pályákhoz 25 autó befogadására alakalmas zárt parkoló is tartozik.

Hirdetés
Hódmezővásárhelyi Teniszklub

Hódmezővásárhelyi Teniszklub

A Hódmezővásárhelyi Tenisz Club közhasznú társadalmi szervezet, 1997-ben alakult és ma már közel 200 tagja van. Fő célkitűzésünk az amatőr teniszezők kiszolgálásán túl, az utánpótlás nevelés és a versenysport magas szintű művelése is. Ma már állíthatjuk, hogy eredményeink igazolták támogatóink bizalmát. Pályáink látogatottsága, sporteredményeink és a nagyszámú gyerek, akik kultúrált környezetben, felkészült és tapasztalt edzők irányításával készülhetnek a korosztályos versenyekre, mind ezt igazolják. Kiemelkedő játékosaink eredményeikkel, sportszerű játékukkal és szorgalmas edzésmunkájukkal öregbítik egyesületünk hírnevét. Fedett pályák: 2 db Latex keményborítású, a nemzetközi követelményeknek megfelelő teniszpályával rendelkezünk. A fedett pályák automata gázfűtésűek és egy 200 fős lelátó tartozik hozzájuk. Szabadtéri pályák: Klubunk 8 db salakos teniszpályával rendelkezik. Mindegyik pálya 1. osztályú hátsó és oldalsó kifutóval rendelkezik, egymástól térhálóval elválasztottak, feszített műanyag vonalak vannak. A locsolást automata öntözőrendszer biztosítja. 4 pályához 60-186 fős fix lelátók tartoznak.

Győrzámolyi KTC Tennis Club

Győrzámolyi KTC Tennis Club

A Győrzámolyi KTC Tennis Club 2002. év tavaszától működik. 4 teniszpálya található a Szigetköz szívében, Győrtől 6 km-re a festőien szép barokk templom mellett, a több mint száz éves gesztenyefasor árnyékában. A Tennis Club számos rendezvényével, pl. a gyermekek részére szervezett tenisztáborok, sítáborok mellett, teniszversenyek, teniszbálok és más családi rendezvények szervezésével teszi kellemessé az idelátogató helyi és környékbeli teniszezők szabadidejét. A teniszoktatásban résztvevő gyermekek és felnőttek képzését szakedzők végzik. Akik szép környezetben, gesztenyefák árnyékában szeretnék eltölteni szabadidejüket, nekik feltétlenül ajánljuk, hogy keressenek fel bennünket. Teniszpályák: 4 db salakos teniszpálya. Minden pálya hálóval elválasztva, talajösszetételénél fogva es˜ után rövid id˜n belül használhatók. Minigolf: A nem teniszez˜ családtagok és gyermekeik részére minigolf pályák találhatók ingyenes használattal. Kapcsolódó szolgáltatásaink: Az idelátogató vendégeink részére ajánljuk a helyben található lovardát, gokartpályát, a Mosoni-Dunán való csónakázást, a kerékpárúton is elérhet˜ Hédervári Kastélyt illetve a Lipóti Termál és Élményfürd˜t.

Győr - Teniszcentrum Győr

Győr - Teniszcentrum Győr

Elöljáróban el kell mondanunk, hogy a Teniszcentrumban nem csak teniszezni lehet. Egy igazi sportcentrumról van szó, hiszen számos sportolási, wellness és pihenési lehetőséget biztosít. Az alábbiakban röviden bemutatjuk sportcentrumunk által biztosított szolgáltatásokat, melyekkel kapcsolatban részletes információkat bal oldali menü böngészésével kaphat az érdeklődő. Tenisz: 7 db salakos teniszpálya - télen fedett, nyáron nyitott pályák, - nemzetközi szabványoknak megfelelő 2 db műanyag borítású teniszpálya - egész évben fedett , nemzetközi szabványoknak megfelelő Squash: 3 db falladba pálya - klimatizált - friss levegőt biztosító légtechnika Bowling: 2 db autómata bowling pálya: - speciális UV fénytechnika Multifunkciós csarnok: Az 1400 négyzetméter alapterületű, 11 méter belmagasságú csarnok számtalan tevékenységre alkalmas

Győr - Lombard Tenisz Klub

Győr - Lombard Tenisz Klub

Lombard Tenisz Klub Célja: Szabadidő hasznos eltöltése, ezen belül a teniszsport népszerűsítése minden korosztálynak, versenylehetőségek biztosítása. Vállalt feladataik: a teniszsport népszerűsítése, különböző korosztályok részére edzések biztosítása szervezett keretek között, szabadidő hasznos eltöltése. Versenyek szervezése, rendezése korosztályos és felnőtt kategóriákban. Nyáron tenisztáborok szervezése. Teniszpályák bérlése, építése, amatőr klubélet biztosítása.

Győr - Brigantin Sportcentrum

Győr - Brigantin Sportcentrum

2006 július elején nyitottuk meg Győrött, gyönyörű környezetben a Mosoni-Duna partján sport- és szabadidőközpontunkat, ahol szeretettel várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei, itt egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges. Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb és optimálisan kialakított pályák várnak mindenkit. A magasan képzett edzők komplett fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére. Squash Kiváló minőségű klimatizált fallabdapályával várjuk kedves vendégeinket. A pálya építésénél fontos szempont volt, hogy a komoly fizikai igénybevétel ne terhelje túl játékosaink izületeit. Vendégeink komfortérzetét tovább növeli, hogy nagyteljesítményű légkezelő rendszer gondoskodik a folyamatosan cserélődő friss levegőről. Ha már fallabdáztál biztosan tudod, hogy a squash az egyik legintenzívebb sport, ha még nem, ne késlekedj kipróbálni!

Gödöllő - Kiskastély Tenisz Klub

Gödöllő - Kiskastély Tenisz Klub

Mi is a minitenisz? Tenisz, a gyerekek méreteihez és képességeihez igazítva. Kisebb pályán, egyszerűbb számolási móddal és szabályokkal - természetesen kisebb ütővel, puhább és lassabban pattanó labdával játszott - nagyszerű játék. Elsődleges célja az ügyesség és a magabiztosság kialakítása, illetve a sportágra jellemző alapvető ügyességek megalapozása, mint a mozgás és a koordináció. De mindezeken túl, rengeteg játékot és szórakozást jelent a gyermekek számára az oktatás során! Ahogy a gyermekek tudása és ügyessége fejlődik az oktatás folyamatában, úgy ismerik meg először az ütögetést, majd később a pont játékot. Képzési rendszer: Óvodás korúak: heti 1x 60 perc délelőtt Iskolás korúak (6-10 évig): heti 1x vagy 2 x 60 perc délután, három fejlettségi csoportban. A sporteszközöket a klub biztosítja. Ár: 1200 Ft / óra / fő Iskolai kedvezmény: A Teniszklub minden egyes gyermek után, aki az adott iskola szervezésében jelentkezik, havi 500 Ft-ot utal át az iskolát segítő alapítvány számlájára. KEDVES JÁTÉKOSAINK! A Kiskastély SE pártolótagsági felvételt hirdet. A tagfelvételi kérelmet a Kiskastély Tenisz recepcióján lehet kitölteni.

Europe Tennis Center (XX.)

Europe Tennis Center (XX.)

A Europe Tennis Center egy olyan tenisz klub, mely mindenki számára lehetőséget nyújt a tenisz korlátlan élvezetére, legyen az profi vagy amatőr, idős vagy fiatal, kezdő vagy haladó. Teniszklubunk két sportegyesületnek, a Top Sport SE-nek és a Hungaro Casing SE-nek is otthont ad. Célunk a Nyugat-Európában elterjedt klubhangulat kialakítása, ahol kicsik és nagyok, családok, baráti társaságok, cégek és magánszemélyek egyaránt jól érzik magukat, miközben a legcsodálatosabb sportágnak, a tenisznek hódolnak. A hangulatról elsőrangú szolgáltatásaink, a kellemes környezet, a hozzáértő személyzet, a kiváló minőségű pályák és elsősorban a teniszt szerető játékosok gondoskodnak, akik számára a teniszen kívül egyéb lehetőségek is kínálkoznak a kikapcsolódásra. A szakmai hozzáértés garanciája Juhász Gábor diplomás tenisz szakedző, aki hat évig volt Mandula Petra, Roland Garros negyed döntős személyi edzője. Juhász Gábor, a Magyar Tenisz Szövetség válogatott edzője is volt, ahol kétszer három évig irányította a felnőtt női válogatottat.

Erdért Tennis Club (XIII.)

Erdért Tennis Club (XIII.)

Az Erdért SE teniszpályái a 13. kerületben találhatók, a Dagály uszoda szomszédságában, az Árpád-híd pesti hídfőjénél. Az Erdért Tenisz szolgáltatásai: 4db vörös salakos teniszpálya hangulatos büfével kulturált, tiszta öltözővel pálya előtt parkolási lehetőséggel teniszoktatás Szeretettel várunk minden teniszezni vágyót télen-nyáron.

Tuti menü